Studio “Garaža” je kreativan i moderan studio koji pruža širok spektar marketinških usluga. Tokom dvodecenijskog rada u reklamnoj industriji izgradili smo i sopstveni identitet po kome nas prepoznaju.

U potpunosti smo posvećeni klijentima, osluškujemo i uvažavamo njihove potrebe i vizije, uvijek okrenuti budućnosti u kojoj će stići rezultati za sve ono što uradimo danas. A marketing se dešava danas, svakog časa. I stalno se mijenja.

Naš tim čine iskusni i višestruko nagrađivani profesionalci koji znaju šta je potrebno da vaš brend postane vidljiviji i prepoznatljiviji odnosno kako da se bolje pozicionirate na tržištu. Ali u našem timu su i mladi i kreativni pojedinci čija nas energija drži uvijek budnim i u sedlu.

Bez obzira na to da li tek počinjete svoj biznis pa još uvijek nemate ni ime ni znak, mi smo tu da vam pomognemo da se nametnete na tržištu i tu poziciju održite. Šta god da vam je potrebno, koja god usluga – izrada ili redizajn logotipa uz obaveznu knjigu standarda koja će vam obezbijediti vidljivost i prepoznatljivost pa do prijedloga i izrade kreativnog rješenja kampanje i strategije oglašavanja koja mora biti i prilagođena vašoj djelatnosti i usklađena sa trendovima – bićemo vam snažna marketinška podrška.

Ekipa

Roman Đuranović
Osnivač i Umjetnički direktor
Radoje Vešović
Osnivač i Izvršni direktor
Jovana Mrvaljević
Grafički dizajner
Una Đuranović
Grafički dizajner

Saradnici

Milica Piletić
Copywriter i Scenarista

Klijenti

Plaza Restaurant
Ljekarska Komora Crne Gore
The Old Bakery
Ceka
Školska knjižara
Lab Fest
Verde Complex
Entasis